2014.04.15.
12:19

Írta: Mátrai Viktor

Lázár János a.k.a. Besenyő Pista bácsi.

0.jpgA Cinken szemlézett facebook bejegyzés tanulsága szerint nagyon úgy tűnik, hogy Lázárnak mindig igaza van.

Még akkor is amikor az ő főnöke tett ígéretet a történések ellenkezőjére. Nyilván többféleképpen lehet értelmezni a miniszterelnök úr levelét, a miniszterelnökség államtitkárának most éppen így sikerült: "A Kormány 1077/2014. (II. 19.) határozatában május 31-i befejezési határidőre módosította a német megszállás áldozatainak emlékművének felállítását. Ennek a kormányhatározatnak a szellemében a határidők betartása végett, a Szabadság téren, megkezdődtek a munkálatok. Az Ön állításával szemben, a miniszterelnök MAZSIHISZ-nek írt levelében, a választási kampányban átpolitizálódott holokauszt emlékév kapcsán fogalmazódik meg a Húsvét utáni párbeszéd folytatása, és szó sem esik az emlékmű felállításának elhalasztásáról."

Jó, el kell ismerni, hogy a Orbán Viktor levele így végződik: "Munkacsoportjaink, ha lehetséges, addig is folytassák a munkát". Lázár így tesz és igencsak úgy tűnik, bárki bármit mondhat igaza is lesz. Pontosan ugyanúgy, mint Besenyő Pista bácsinak

 

Szólj hozzá!

Címkék: vicc humor holokauszt emlékmű irónia mazsihisz Lázár Besenyő igazamvan

A bejegyzés trackback címe:

https://nemazaviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr866039159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása