2014.06.02.
22:16

Írta: Mátrai Viktor

Az RTL bekeményít!

Kész! Az RTL bepöccent és olyan eszközhöz látszik nyúlni, hogy az még a Fidesznek is fájhat. 

Híradóban mondta be országunk legkedveltebb híradósa, Szellő István, hogy ha a kormány életbelépteti az új médiaadót, akkor bizony megszűnhet a Barátok Közt!

A mandiner már talált is egy facebook csoportot, amely ez ellen kíván felszólalni és összegyűjteni a sorozat azon rajongóit akik aggódnak eme remekbe szabott sorozat jövőjéért. 

Ha ezt meghúzza az RTL Klub, akkor a Fidesz tényleg egyesítette a nemzetet, mert népfelkelés lesz, az biztos.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemazaviktor.blog.hu/api/trackback/id/tr176261506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jelentem 2014.06.03. 12:19:10

Ugyanez a liberális hisztéria ment amikor bevezetésre került a bank- és csipszadó. "A végén még kivonulnak a multik az országból" című kétségbeesett globalista nagytőkés ajvékolás után, megtanultak a kizsákmányolók 300% helyett csak 200%-os luxusprofitot zsebre tenni. A kereskedelmi médiát már 15 éve meg kellett volna rendszabályozni, ez az igazság. Való Világ, X-faktor és Éjjel Nappal Budapest nélkül csupán felvirágozna nemzetünk erkölcse. Továbbá nem értem milyen neoliberális az olyan fajzat, amelyik az agymosást és a kereskedelmi TV-k befolyását védi. Újabb anomálisa korunk "baloldali" gondolkodói között...
süti beállítások módosítása